Summer Workshop WAB

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is definitief aangenomen door de Eerste Kamer. De ingangsdatum is al over 6 maanden, 1 januari 2020, dus tijd om in actie te komen is nog maar kort!

Na deze training heb je

Toelichting Wet Arbeidsmarkt in Balans
Impact Wet Arbeidsmarkt in Balans
Generieke financiële Impact
Aan de slag! Inzicht in impact voor jouw organisatie
Hoe nu verder?

Waarom de Summer Workshop WAB

Het kabinet wil werkgevers stimuleren om mensen in vaste dienst te nemen. Daarom is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) gemaakt, met onder andere wijzigingen in het ontslagrecht, de transitievergoeding, flexibele arbeid en financiering van de Werkloosheidswet (WW).

De WAB gaat dus grote financiële- en organisatorische gevolgen hebben voor het personeelsbestand van je organisatie.

Niet alleen voor ingeleend personeel, ook voor al je eigen personeel met een tijdelijke of flexibele arbeidsovereenkomst stijgen de kosten fors. Het is dus belangrijk om de (financiële) impact in kaart te brengen, en te kijken naar hoe je je arbeid verder kan en wil organiseren. 

Om hierop optimaal voorbereid te zijn, organiseert NEVI in samenwerking met Labor Redimo een “Summer workshop WAB”. Deze workshop is een eerste verkenning van de WAB. Wil je optimaal voorbereiden op de WAB? Schrijf je dan in voor de 2-daagse training Inkopen van Flexibele Arbeid die NEVI in samenwerking met Labor Redimo heeft ontwikkeld.

Voor wie is de Workshop WAB?

NEVI heeft de Summer Workshop WAB ontwikkeld voor Managers Procurement, (senior) Inkopers Flex, Business Partners Flex, HR Business Partners Vast en Flex die werkzaam zijn in de publieke en private sector.

Belangrijkste maatregelen WAB

Praktische informatie

Prijsoverzicht

Download het prijsoverzicht van alle NEVI trainingen.

Trainer

De Summer Workshop WAB is in samenwerking met adviesbureau Labor Redimo ontwikkeld en wordt gegeven door Bertrand Prinsen, mede-oprichter en Managing Partner bij Labor Redimo.

NEVI basic

€ 395,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 295,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)