Praktische informatie Procurement Management Program

Hier vind je alle praktische informatie over de vakopleiding Procurement Management Program van NEVI.

Tijdsduur

De duur van het reguliere programma Inkoopmanager is ongeveer 1,5 jaar (exclusief eindpresentatie) en bestaat uit 4 modules en een afsluitende eindpresentatie. De opleiding kan alleen als avondopleiding worden gevolgd, alleen de module Persoonlijke Effectiviteit bestaat uit 4 workshopdagen (9.15 - 16.30 uur). De avondopleiding vindt één keer per week op een vaste avond van 18.00 uur tot 21.30 uur plaats.
 
Bij deze opleiding start je met de module Strategisch Management & Inkoopalignement. Pas als je deze module hebt gevolgd kun je beginnen aan de module Ketenmanagement en daarna de module Verandermanagement en Inkoopontwikkeling. De module Persoonlijke effectiviteit mag je naar eigen inzicht inplannen.

Toelating en examen

Er is een schriftelijke intake om toegelaten te worden tot deze opleiding. Iedere module levert na het slagen voor de toetsing een certificaat op. Wanneer alle modules en de eindpresentatie met goed gevolg zijn afgerond, krijg je het Procurement Manager diploma.

Aanwezigheidsplicht

Module Persoonlijke effectiviteit:
Voor de module Persoonlijke Effectiviteit geldt een 100% verplichte aanwezigheid op alle lesdagen.

De eerste portfolio-opdracht (onderdeel van het examen Persoonlijke effectiviteit) moet je gemaakt hebben en tonen bij aanvang van de eerste workshopdag.

Wanneer je (een deel van) een opleidingsdag hebt gemist, dan kun je contact opnemen met ons Klant Contact Center om de inhaalmogelijkheden te bespreken. Kosten voor het inhalen van een gemiste opleidings- of workshopdag bedragen €250,- excl. btw.

Let wel: Indien je bij de inhaaldag niet aanwezig bent of meer dan één lesdag hebt gemist, zal je de gehele module opnieuw moeten volgen tegen het daarvoor geldende tarief.

Online leeromgeving

Al ons studiemateriaal is beschikbaar in een online leeromgeving.