Onderhandelingsproces en -tactieken

Leer als onderhandelingsteam tijdens deze incompany training om waarde toe te voegen voor uw organisatie met goede onderhandelingstactieken.

Waarde toevoegen door goede onderhandelingstactieken

De waarde van een goede onderhandeling is dat het meer is dan dát alleen. Het hele proces van onderhandelen is van belang. Tijdens deze incompanytraining komen alle aspecten van een goede onderhandeling aan bod: van gedegen voorbereiding tot nazorg met aandacht. De eerste resultaten van deze training zijn direct zichtbaar bij een eerste onderhandeling.

Dit leer je tijdens de training: 

  • Een teamvisie op onderhandelen voor jouw organisatie
  • Inzicht in ieders (verbeterde) persoonlijke onderhandelingsstijl
  • Inzicht in de waarde van een goede onderhandeling
  • Overzicht op het totale onderhandelingsproces
  • Kennis van de diverse onderhandelingstechnieken die je kunt toepassen in uiteenlopende onderhandelingssituaties
  • Meer vertrouwen door effectievere voorbereiding
  • Praktische handvatten en inzichten om met ‘moeilijke’ verkopers om te gaan
  • Een eenduidige aanpak van iedereen die binnen jouw organisatie bij het onderhandelingsproces betrokken is

Waarom een incompany training?

De incompany training Onderhandelingsproces en -tactieken is een training op maat voor het hele team inkoopprofessionals en anderen die zich binnen de organisatie bezig houden met onderhandelen. Als organisatie zijn er ambitieuze doelstellingen geformuleerd om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. De incompany training is een interactieve training waarin zowel persoonlijke leerdoelen als die van het organisatiebrede team centraal staan. Het programma is maatwerk en is gericht op het ontwikkelen van onderhandelingsvaardigheden en inzicht in de beschikbare tactieken. Incompany trainingen worden in het Nederlands of Engels aangeboden.

Voor wie is de training Onderhandelingsproces en -tactieken geschikt?

Wil je de professionals binnen jouw organisatie sámen naar een hoger niveau tillen? Ben je binnen de organisatie bezig met waardecreatie in de keten of moet jij kosten besparen en wil je andere professionals binnen de organisatie meekrijgen in deze beweging? Deze incompany training biedt je de inzichten en maakt de verbinding tussen de verschillende inkoopdisciplines binnen jouw organisatie.

Wat is de achtergrond van de deelnemers aan deze training?

De training is bedoeld voor inkoopprofessionals, contractmanagers, supplymanagers, categorymanagers en anderen die bij het onderhandelingsproces betrokken zijn binnen jouw organisatie. Je wilt de onderhandelingsvaardigheden organisatiebreed verbeteren, van voorbereiding tot nazorg. Je wilt als team effectiever zijn in jouw organisatie en beschikken over een groter arsenaal aan handige onderhandelingstechnieken om dat doel te bereiken.

Waarom Nevi?

Procurement en onderhandelen zit in het DNA van Nevi. Al ruim 65 jaar is Nevi hét kennisnetwerk voor inkoop, supply- en contractmanagement. Met een netwerk van 12.000 procurement professionals, vakkundige docenten uit de praktijk en haar investeringen in onderwijs en onderzoek zit Nevi bovenop de laatste ontwikkelingen en biedt daarmee een uitzonderlijk perspectief op procurement voor individuen en organisaties.

Prijsoverzicht

Neem vrijblijvend contact op met het Nevi Klant Contact Center via 088 - 33 00 700 of stuur een e-mail naar info@nevi.nl.

Locatie

Incompany-trainingen volg je op de door jou gewenste locatie.

Tijdsduur

2 lesdagen, plus optioneel e-learningmodules ter voorbereiding op de lesdagen.

 

Meer informatie via incompany@nevi.nl of via 088 – 330 07 00