NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Bij de tweedaagse training NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) van NEVI leer je de basisprincipes van NLP. Ontwikkel jouw communicatievaardigheden en persoonlijk leiderschap.

Na deze training heb je

Een groter bewustzijn van jouw eigen gedrag en dat van anderen.
De vaardigheid het gedrag van jezelf en van anderen constructief te bespreken en te veranderen.
De kennis om effectiever samen te werken met anderen.
De vaardigheid anderen te overtuigingen.
Meer energie en technieken om jouw doelen succesvol te realiseren.

Wat is NLP?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de ‘mind’ en de studie van succes. Het is ontstaan in de jaren ‘70, toen Richard Bandler en John Grinder, twee medewerkers van de universiteit van Santa Cruz, op zoek waren naar verklaringen voor het gegeven dat sommige mensen onder gelijke omstandigheden beter functioneren dan andere mensen. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je doet.

Waarom een training NLP?

Professionele organisaties hebben behoefte aan inkopers die inkoopkennis combineren met impact op hun omgeving. Met NLP ontwikkel je jouw communicatievaardigheden en de invloed die je hebt maximaal. Verder helpt het je om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. Deze training leert je ook om effectiever leiding te geven aan jezelf, regie te nemen over je eigen ontwikkeling en het beste uit jezelf te halen.

Wat leer ik tijdens de training NLP?

Tijdens de training NLP komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De basisprincipes van NLP
  • Persoonlijke waarden in de context van jouw inkoopomgeving
  • De kracht van overtuigingen
  • Verbeteren van relaties met NLP-strategieën
  • Effectief gebruik maken van taal
  • Succesvol werken aan jouw persoonlijke doelen

Praktische informatie

Werkvormen
Tijdens deze NLP training krijg je afwisselende NLP-technieken aangereikt. Je oefent met verschillende theorieën die je als inkoopprofessional kunt gebruiken om jezelf en anderen te beïnvloeden, en ook om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij krijg je gerichte feedback, die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Tijdsduur
2-daagse training
  •   Dag 1: 09.30 – 20.00 uur, met aansluitend diner.
  •   Dag 2: 09.00 – 17.00 uur.

Voor wie is deze training geschikt?
De training NLP is geschikt voor alle inkoopprofessionals die hun succes op het gebied van persoonlijkheid, leiderschap en communicatie willen vergroten.

Overnachten?
Wil je overnachten? Reserveer dan zelf een kamer bij de accommodatie. Informeer bij de accommodatie naar de NEVI-prijs. NEVI neemt tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. De bijkomende kosten voor een overnachting bedragen ongeveer €70,- tot €130,- per nacht. Ook de betaling voor de overnachting regel je met de accommodatie zelf.

NEVI basic

€ 1.695,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 1.405,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)