NEVI Student Membership

Voor studenten met interesse in het inkoopvak biedt NEVI een zeer voordelig Student Membership. Hiermee heb je toegang tot (bijna) alle netwerkevenementen, de kennisdatabank en ontvang je 8x per jaar het vakblad Deal!

Meld je vandaag nog aan en word Member

Joanna van Sichem over het NEVI Professional Membership

"Tijdens m'n studententijd kon ik het NEVI-lidmaatschap goed gebruiken voor artikelen & kennis voor mijn scriptie. Ik ben lid gebleven voor de kennis, evenementen en opleiding." Joanna van Sichem over het NEVI-lidmaatschap.

Student Membership: je entree in de inkoopwereld

Als student betaal je slechts € 60,- (inclusief btw) voor twee jaar in plaats van € 235,- (inclusief btw) per jaar. Bovendien stopt het automatisch na twee jaar. Je hoeft er alleen een studentennummer voor te hebben en je postadres moet een privéadres zijn.

Het NEVI Student Membership is alleen voor studenten in het regulier voltijd HBO- en WO- onderwijs.

Voordelen NEVI Student Membership

  • Toegang tot inkoopkennis en -ontwikkeling
  • 8x per jaar het vakblad Deal! 
  • De Gedragscode voor inkoopprofessionals
  • NEVI KennisLab met meer dan 1.200 documenten, waaronder NEVI studiemateriaal, artikelen uit (internationale) vakbladen en nieuwsitems
  • Korting op NEVI trainingen, vakopleidingen en de inkoopmanagersindex NEVI-publicaties, vakpublicaties en NEVI-bijeenkomsten gratis of met korting
  • Toegang tot het netwerk van meer dan 6.500 inkoopprofessionals om bijvoorbeeld contacten te leggen voor een stage, afstudeeropdracht of eerste baan
  • Korting op veel inkoopcongressen, waaronder de NEVI Inkoopdag 
  • Mogelijkheid om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van het inkoopvak via een functie in een van de besturen of commissies Deelname aan secties (NEVI Zorg, NEVI Publiek, NEVI Facilitaire Inkoop) en platforms (Young Purchasing Professionals) 

Meld je aan en vermeld bij 'referentie' je studentennummer en je onderwijsinstelling. Je ontvangt dan van ons je membershipsnummer en wachtwoord.

Meld je vandaag nog aan en word Member