NEVI Kring Zuidwest Nederland

Het kringbestuur van NEVI Kring Zuidwest organiseert voor ruim 1.350 NEVI-leden in deze regio jaarlijks minimaal 6 inkoopevenementen (waaronder het jaarlijkse event met Hogescholen en de zomer BBQ). Onze doelstelling is te inspireren en verbinden. We willen inspireren door steeds verrassende, innovatieve en actuele onderwerpen en sprekers te bieden voor onze leden. We willen verbinden door een platform te zijn waar inkoopprofessionals met elkaar en de sprekers in contact komen.

Volg NEVI Kring Zuidwest ook op:

LinkedIn groep NEVI Zuidwest  Twitter NEVI Zuidwest

Evenementen

Terugblik 6 april 2017: Leveranciersmanagement 

31/05/2017 - 16:30

NEVI Kring Zuidwest ontvangt Karin van IJsselmuide (Voorzitter van normcommissie). Zij geeft, voor iedereen die te maken heeft met duurzaamheid, een toelichting op de werking van de nieuwe ISO 20400 richtlijn. Deze sluit naadloos aan op Maatschappelijk Verantwoord Inkopen.

29/06/2017 - 16:30

Dit jaar geen barbecue aan het strand, maar een knaller van een jaarafsluiting. Op een fantastische locatie combineren wij een kookworkshop met inkoopkennis. Laat je informeren over inkopen in de horeca, maak een diner klaar met je inkoopcollega’s en geniet samen van het zelfbereide eten.

Kijk hier voor andere evenementen.

 Kringbestuur (kringzuidwest@nevi.nl

 

  Björn Smeets Björn Smeets, voorzitter 

  Joanna van Sichem Joanna van Sichem, secretaris

   Gaby van der PeijlGaby van der Peijl, programmamanager

  Marcel Looren de JongMarcel Looren de Jong, financiën 

   Ramon Abbenhuis  Ramon Abbenhuis

   Henri Kolster Henri Kolster

  Mérei Horsthuis - van DijkMérei Horsthuis - van Dijk