MSU+ 2.0

Tijdens deze training leer je alles over het MSU+ model. Je leert wat Purchasing Excellence is en hoe je deze beoordeelt.


Op dit moment is het niet mogelijk om dit product via de website te bestellen. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen met NEVI via 088 - 33 00 700 of info@nevi.nl.

Na deze training heb je

Geleerd wat het MSU+ model is
Inzicht in de ins en outs van purchasing excellence
De criteria en de wijze van beoordelen geleerd
Geoefend met beoordelen
Geleerd hoe je je eigen aanpak afstemt met collega’s

Waarom een training MSU+ 2.0?

Aan de hand van de processen uit het MSU+ model kun je de volwassenheid van de inkoopfunctie van een organisatie(onderdeel) vaststellen. Het model is een integraal raamwerk van 8 hoofdprocessen op het terrein van inkoop- en supply management. Samen met 6 ondersteunende processen geven ze een beeld van purchasing excellence. Voor elk proces zijn beoordelingscriteria vastgesteld en niveaus van volwassenheid beschreven. Met deze criteria kun je de (eigen) organisatie beoordelen. Tijdens de training doorloop je alle processen. Een optioneel onderdeel van de opleiding is de certificering tot auditeur PE Publiek.

Voor wie is de training MSU+ 2.0 geschikt?

Deze training is voor iedereen die een effectieve bijdrage wil leveren aan de professionalisering van de inkoop: inkopers, consultants, projectleiders of personen met een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld werkzaam bij ministeries, zelfstandige bestuursorganen, provincies, waterschappen, gemeenten en het onderwijs. Een hbo- of academisch werk- en denkniveau is wenselijk, evenals ervaring met strategische inkoopvraagstukken.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Purchasing excellence voor de publieke sector
  • MSU+ model: ontstaan en werkwijze
  • Strategische en ondersteunende processen
  • MSU+ in de praktijk
  • Finale scores en aanbevelingen

Praktische informatie

Prijsoverzicht

Download het prijsoverzicht van alle NEVI trainingen.

Werkvormen

Tijdens de training wisselen theorie, praktijk, discussie en cases elkaar af.

Certificering

Na het volgen van de training kun je met de opgedane kennis aan de slag. Pas wanneer je zelf een uitgevoerde MSU+ meting met goed gevolg hebt verdedigd ten overstaan van de certificeringscommissie, word je officieel gecertificeerd als MSU+ auditeur.

Van gecertificeerde auditeurs worden de auditresultaten officieel erkend en opgenomen in de Purchasing Excellence Publiek database. Deze database functioneert als dé MSU benchmark voor de Nederlandse publieke sector op het gebied van inkoop. Om ‘vervuiling’ van de database tegen te gaan worden alleen metingen die door een gecertificeerd auditeur zijn uitgevoerd, in de database opgenomen.

Overnachten?

Wil je overnachten? Reserveer dan zelf een kamer bij de accommodatie. Informeer naar de NEVI-prijs. NEVI neemt tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. De bijkomende kosten voor een overnachting bedragen ongeveer € 70,- tot € 130,- per nacht. Ook de betaling voor de overnachting regel je met de accommodatie zelf.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700