Leiderschap met impact

Leiderschapstraining voor inkoop- leveranciers- en contractmanagers die hun leiderschapskwaliteiten verder willen vergroten. Leer hoe je conflicten oplost, de regie neemt en je team inspireert.

Na deze training heb je

Persoonlijke groei doorgemaakt en ervaar je meer succes en plezier in je leidinggevende rol
Beter leren communiceren met interne en externe partijen
Een effectievere samenwerking en weet je teamleden te inspireren richting een gezamenlijk doel
De vaardigheden om effectiever te onderhandelen en conflicten op te lossen
Meer overtuigingskracht en impact doordat je meer initiatief, lef en zelfvertrouwen toont

Waarom een leiderschapstraining?

Professionele organisaties vragen van hun inkoopleveranciers en contractmanagers een leiderschapsstijl met impact. Met deze training leiderschap leer je jouw persoonlijk leiderschap en je invloed maximaal te ontwikkelen. In de rol van leidinggevende gaat het namelijk steeds meer om inspireren en verbinden. De essentie van leiderschap is mensen en zaken in beweging brengen en houden. Wanneer mensen intrinsiek - van binnenuit- gemotiveerd zijn, leveren zij een betere bijdrage aan het gemeenschappelijke doel. Dat lukt meestal niet als je alleen maar regels oplegt. Het gaat erom dat je energie losmaakt, bundelt en richt.

Deze leiderschapstraining helpt je ook om effectiever leiding te geven aan jezelf, de regie te nemen over je eigen ontwikkeling en het beste uit jezelf te halen. We richten ons eerst op het vergroten van het inzicht in jezelf. Daarna leer je hoe je effectief met anderen omgaat.

Voor wie is de training Leiderschap met Impact geschikt?

Deze training is voor managers die een flinke sprong willen maken in de ontwikkeling van hun leiderschap. Wil je weten met welke ontwikkeldoelen je aan de slag kunt in dit programma? Stuur dan een mail naar info@nevi.nl. Mogelijk kan meer inzicht hierin je ook helpen om akkoord te krijgen voor deelname aan dit programma.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen: 

 • Zelfinzicht
 • Doorbreken van patronen
 • Gedragsverandering
 • Benutten persoonlijke kracht
 • Leiderschapsstijl ontwikkelen
 • Tactvoller communiceren

Programma

Blok 1, twee dagen (met op de eerste dag een avondprogramma)

Zelfinzicht vergroten

 • Wat is leiderschap?
 • Mijn WHY, persoonlijkheid, drijfveren, overtuigingen, ambities, kwaliteiten, ontwikkeldoelen en actieplan
 • Welke patronen wil ik doorbreken?
 • Het creëren van overtuigingen die me verder helpen
 • Anderen ‘leren lezen’ en daarop inspelen
 • Hoe werkt gedragsverandering en zet ik de eerste stap?

Blok 2 & 3 (ieder twee dagen met op de eerste dag een avondprogramma)

Leiderschap vergroten

 • Het meer benutten van mijn persoonlijke kracht en talenten
 • Het ontwikkelen van een meer inspirerende, verbindende, coachende en/of richtinggevende stijl van leidinggeven
 • Mensen op een dieper niveau raken en verbinden
 • Anderen en teams effectief ondersteunen in hun ontwikkeling
 • Het vergroten van mijn beïnvloedend repertoire
 • Tactvoller communiceren
 • Effectiever onderhandelen en conflicten oplossen
 • Effectiever duurzame relaties aangaan en samenwerken

Blok 4 (één dag)

Hoe het geleerde vasthouden en verder groeien?

 • Successen delen
 • Hoe houd ik het geleerde vast?
 • De puntjes op de i
 • Afronden

Twee weken voorafgaand aan het programma krijg je per mail het verzoek om jouw ontwikkeldoelen waaraan je wil werken en de talenten die je meer wil benutten aan te geven. Zo kunnen we het programma goed afstemmen op jouw wensen en behoeften. Tussen de 4 blokken vindt er een intervisiebijeenkomst plaats. In de drie bijeenkomsten ga je samen met de andere deelnemers doelgericht aan de slag met oefenen en het bespreken van ingebrachte praktijksituaties.

Praktische informatie

Werkvormen

Op een (inter)actieve en praktische wijze gaan we aan de slag met de verschillende facetten van leiderschap met impact. De trainer maakt gebruik van de beste methodieken en inzichten. Zo wordt er gebruik gemaakt van de Doorbraakmethode en andere bewezen methodieken en inzichten van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Organisatie- en familieopstellingen (Systemisch Werken), Rationeel-emotieve Therapie (RET) en Persoonlijkheidsstructuren. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van inzichten van onder meer: Stephen Covey, Anthony Robbins, David Allen en Ben Tiggelaar. Er wordt een beproefde, energieke aanpak gehanteerd die nauw aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Trainingsduur

3 blokken van 2 aaneengesloten dagen en een afsluitende dag.

Kennismakingsgesprek/intake

Je kunt je ook aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek/intake. In dit gesprek kom je tot concrete ontwikkeldoelen en krijg je een beeld van hoe het programma gaat bijdragen aan het realiseren van jouw doelen. Ook maak je dan alvast kennis met de trainer. Voor het plannen van een kennismakingsgesprek/intake kun je contact opnemen met het Klant Contact Center, via info@nevi.nl of (088) 33 00 700.

Overnachten?

Wil je overnachten? Reserveer dan zelf een kamer bij de accommodatie. Informeer bij de accommodatie naar de NEVI-prijs. NEVI neemt tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. De bijkomende kosten voor een overnachting bedragen ongeveer € 70,- tot € 130,- per nacht. Ook de betaling voor de overnachting regel je met de accommodatie zelf.

Gratis CPD lidmaatschap 

Als jij je nu inschrijft voor de training Leiderschap met impact, dan ontvang je een gratis CPD lidmaatschap. CPD staat voor Continuing Personal Development en hiermee heb je toegang tot een netwerk waarin persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit centraal staan en waarin inzichten, kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Je bent gratis lid t/m december 2018 en is uitsluitend voor NEVI-leden.

NEVI basic

€ 4.095,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 3.595,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)