Incompany trainingen

Behoefte aan een training op maat? Dan is een incompany training iets voor jou. Een incompany training is specifiek gericht op jouw organisatie en situatie. Onze trainingen helpen zowel ervaren als onervaren inkopers zich op uiteenlopende vlakken te verbeteren.

Incompany: trainingen op maat voor jouw organisatie

Alle onze praktijkgerichte trainingen kunnen op maat worden aangepast en samengevoegd. De incompany training verzorgen wij graag bij jou in-house op kantoor of op een andere locatie, op een datum naar keuze.

Overzichtelijke werkwijze

Samen bepalen we de opzet, inhoud, gewenste output en doelstellingen van de maatwerk training. Afhankelijk van de aard en omvang doorlopen we enkele overzichtelijke stappen om tot de beste oplossing te komen.  

Stap 1: We nemen algemene aspecten met je door, zoals de specifieke situatie, doelgroep en gewenste resultaten
Stap 2: Je ontvangt een uitgebreide offerte met een duidelijke kostenopgave
Stap 3: Wij bereiden de training voor, bijvoorbeeld door gezamenlijke keuze voor ondersteunende activiteiten, trainers en trainingsdata
Stap 4: De trainers ontvangen ter voorbereiding relevante documenten, zoals een beleidsplan en procedures van jouw organisatie
Stap 5: De training wordt begeleid met een trainingsmap afgestemd op de onderwerpen uit de training en het niveau van de deelnemers
Stap 6: Regelmatig vinden beoordeling, coaching, evaluaties en afstemming met jou als opdrachtgever plaats om zeker te zijn dat de training aansluit bij jullie wensen.

Internationaal

We bieden ook incompany trainingen in het Engels aan via Purspective

Meer weten over een incompany training?

NEVI verzorgde al vele trainingen voor de overheid, dienstverlenende organisaties, de zorgsector, handelsorganisaties en in de bouw en industrie. Denk aan trainingen voor het verbeteren van het inkoopproces, voor het vergroten van onderhandelingsvaardigheden, het optimaliseren van leveranciersmanagement of op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Ook voor jouw organisatie ontwikkelen we graag een professionele incompany training op maat. Neem contact met ons op!

Meer weten of een afspraak maken?

Stuur een e-mail naar info@nevi.nl of bel met het NEVI Klant Contact Center: (088) 33 00 700. 

Of neem direct contact op met: 

  René van den Hoven René van den Hoven, programmamanager private sector: r.vandenhoven@nevi.nl | tel. 06 46717304  

  John Weinstock John Weinstock, programmamanager publieke sector: j.weinstock@nevi.nl | tel. 06 11350500