Incompany

Onze trainingen helpen zowel ervaren als onervaren inkopers zich op uiteenlopende vlakken te verbeteren. Als het gaat om úw specifieke organisatie en situatie, biedt een incompany training wellicht een nog betere oplossing.

Trainingen op maat voor uw organisatie
Alle onderdelen van onze trainingen kunnen ook in willekeurige combinaties op maat voor u en uw organisatie worden aangepast en samengevoegd.

Overzichtelijke werkwijze
Samen met u bepalen we de opzet, inhoud, gewenste output en doelstellingen van uw maatwerk training. Afhankelijk van de aard en omvang doorlopen we enkele overzichtelijke stappen om te komen tot de best denkbare oplossing.  

Stap 1. We nemen algemene aspecten met u door, zoals uw situatie, doelgroep en gewenste resultaten
Stap 2. U ontvangt een uitgebreide offerte met een duidelijke kostenopgave
Stap 3. We bereiden uw training voor, bijvoorbeeld door gezamenlijke keuze voor ondersteunende activiteiten, trainers en trainingsdata
Stap 4. De trainers ontvangen ter voorbereiding relevante documenten, zoals een beleidsplan en procedures van uw organisatie
Stap 5. De training wordt begeleid met een trainingsmap afgestemd op de onderwerpen uit de training en het niveau van de deelnemers
Stap 6. Regelmatig vinden beoordeling, coaching, evaluaties en afstemming met u als opdrachtgever plaats om zeker te zijn dat de training aansluit bij uw wensen.

Meer informatie
NEVI heeft vele trainingen verzorgd voor de overheid, dienstverlenende organisaties, de zorgsector, handelsorganisaties en in de bouw en industrie. Trainingen voor het verbeteren van het inkoopproces, voor het vergroten van onderhandelingsvaardigheden, het optimaliseren van leveranciersmanagement of op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Ook voor u ontwikkelen we graag een professionele training op maat.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via  info@nevi.nl of bel met het NEVI Klant Contact Center: (088) 33 00 700.

U kunt ook direct contact opnemen met: 

  René van den Hoven René van den Hoven, programmamanager private sector: r.vandenhoven@nevi.nl | tel. 06 46717304  

  John Weinstock John Weinstock, programmamanager publieke sector: j.weinstock@nevi.nl | tel. 06 11350500