Deal!

Inkoopvakblad Deal! - over de kunst van het inkopen

Deal! is hét vakblad voor inkopers, geïnteresseerden en betrokkenen die alles willen weten over het laatste nieuws, ontwikkelingen en trends binnen het inkoopvak. Ook vind je in het blad interviews met collega’s, praktijk en theorie en interessante inkoopdiscussies. Hoe wordt het inkoopvak beter? Hoe moet het niet én vooral…hoe moet het wel?

Inkoopvakblad Deal editie 7 2018

Deal! is het vakblad dat niet alleen dicht bij het inkoopvak staat, maar ook een volwaardige plaats inneemt binnen het inkoopnetwerk.

Deal! wordt door Vakmedianet 8x per jaar uitgegeven. Leden van Nevi ontvangen met ingang van 2017 het vakblad gratis op de mat en kunnen de online versie doorbladeren in de myNevi-omgeving. 

De plastic wikkel van Deal! is biobased

Voor al onze marketinguitingen geldt dat we goed opletten of het duurzaam is. Dit geldt ook voor Deal!. De plastic wikkel die wordt gebruikt is biobased en dat kan gerecycled worden. We gebruiken een wikkel om meerdere redenen. Soms worden er inserts – bijvoorbeeld de aankondiging van een congres – bij het magazine gevoegd en dan is een verpakking of wikkel nodig. Daarnaast beschermt de wikkel het magazine tegen beschadigingen en is tot slot de drager van het adreslabel. 

Nummers 2019: 

nr: 1 verschijnt 26 februari 
nr: 2 verschijnt 5 april 
nr: 3 verschijnt 17 mei (thema Contractmanagement)
nr: 4 verschijnt 28 juni (thema Arbeidsmarkt)
nr: 5 verschijnt 13 september 
nr: 6 verschijnt 18 oktober (thema Zorg) 
nr: 7 verschijnt 15 november (thema Digitalisering)
nr: 8 verschijnt 20 december 

Adverteren in Deal!