Best Value Sales

Sluit aan bij de wensen van de inkoper en breng jouw bedrijf maximaal voor het voetlicht. Maak een grotere kans op opdrachten met grondige kennis van de Best Value methodiek.

Na deze training heb je

Concrete en direct toepasbare tips en suggesties gekregen om Best Value in de praktijk toe te passen
Geleerd van praktijkervaringen
Geoefend met het doorgronden van projectdoelstellingen, het opstellen en beoordelen van een Best Value dossier
Geoefend met interviews en met casuïstiek uit de concretiserings- en uitvoeringsfase
Het boek ´Best Value stroomt´ van auteurs Jeroen van de Rijt, Sicco Santema en Wiebe Witteveen ontvangen
Het Best Value B-certificaat

Als verkoper heb je te maken met inkopers. De best value aanpak vergt een hele andere manier van inschrijven. Het is belangrijk dat je als verkoper begrijpt wat de inkoper precies terug wil zien in de offerte, zodat je jouw onderneming maximaal kunt neerzetten. Als je niet voldoet aan de inzichten van best value in een BVP traject kun je zelfs vroegtijdig in het offerte proces afvallen.

De Best Value aanpak draagt bij aan het realiseren van strategische doelen, het onderwerp van deze training. De basis voor de training zijn de vier fasen uit het boek Prestatieverkoop. Deze training helpt in het onderscheidend aanbieden bij klanten en het vergroten van de kans om de opdracht te winnen en succesvol uit te voeren. Kennis over Best Value is niet alleen van waarde bij Best Value projecten, maar ook in andere projecten.

Dit komt tijdens de training aan bod:

  • Wat is de Best Value aanpak?
  • Hoe kun je efficiënter verkopen en projecten managen?
  • Hoe doorgrond je de klantbehoefte?
  • Hoe kunnen leveranciers zich onderscheiden?
  • Hoe krijg je draagvlak voor Best Value Verkoop en de veranderingen die het teweeg brengt?
  • Hoe borg je draagvlak in de organisatie?
  • Welke data verzamel je om jouw toegevoegde waarde aan te tonen?

Klik hier voor meer informatie over Best Value Procurement en certificering.

Praktische informatie

De training is bedoeld voor personen die in een (strategische)uiter verkoopfunctie of in sales werkzaam zijn. Het is uiteraard wel mogelijk om deze training te volgen als je niet op strategisch niveau werkt, maar bij toepassing in de praktijk is het wel van belang dat het gedachtengoed van Best Value organisatiebreed en/of in projectvorm wordt opgezet. Breed draagvlak creëren, bijvoorbeeld vanuit een strategische verkoop functie, kan dan een belangrijke randvoorwaarde zijn om Best Value succesvol toe te passen.

De training wordt gegeven door Wencke Heijblok of Wiebe Witteveen. Zij beschikken over de hoogste Best Value kwalificatie (A+). De gemiddelde waardering voor hun trainingen bedraagt 4,5 (uit 5). Daarmee zijn zij uitermate geschikt om de kennis over te dragen.

NIMA 12 PE punten
Volg je deze training als NIMA Senior Marketing Professional dan ontvang je 12 PE punten.

NIMA Register Marketeers, Qualified Lectureres, Senior Marketing Professionals en Senior Communication Professionals worden geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA organiseert zelf ongeveer zestig events per jaar waarmee deze gecertificeerden hun punten kunnen halen, maar stelt via gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden. Deze training van NEVI voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie.


Overnachten?
Wanneer je wilt overnachten, kun je dat zelf regelen door een kamer te reserveren bij de accommodatie zelf. Informeer bij de accommodatie naar de NEVI-prijs. NEVI neemt hiervoor tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. De bijkomende kosten voor een overnachting bedragen ongeveer € 70 tot € 130 per nacht. Ook de betaling voor de overnachting regel je met de accommodatie zelf.

NEVI basic

€ 1.995,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 1.695,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700