Best Value Certificering

Nevi is bevoegd licentiehouder voor de uitgifte van Best Value certificaten op grond van de overeenkomst die zij heeft gesloten met Arizona Science and Technology Enterprises (AZtE). 

Nevi houdt een register bij van al haar cursisten die een Best Value certificaat hebben bemachtigd. Nevi deelt dit register met Best Value Nederland ter publicatie op hun website om zo extra exposure te geven aan jouw certificering.

Niveaus van certificering
Er zijn op dit moment 5 niveaus van Best Value certificering beschreven door Arizona State University: : B-, B, B+, A, A+  

Voorwaarden certificering

Best Value B-certificering

  • De kandidaat volgt een training van tenminste 5 dagdelen en die wordt gegeven door een trainer die in het bezit is van een A certificering. Certificaat wordt afgegeven door licentiehoudende partij. Registratie van certificering bij Best Value Nederland.

Best Value A-certificering

  • De kandidaat is in het bezit van een B certificaat. De kandidaat moet een paper schrijven over tenminste één afgerond Best Value project waarin hij reflecteert op het proces en het resultaat en dit presenteert aan de Best Value Certification Board. Registratie van certificering bij Best Value Nederland en PBSRG (Performance Based Studies Research Group)