Regisserend opdrachtgeverschap

Nadat u een afgewogen keuze hebt gemaakt voor de meest effectieve vorm van opdrachtgeverschap en samenwerking met de markt, vervagen de grenzen tussen het interne- en externe krachtenveld.

Na deze training heeft u

Kennis van de transitie en groeifasen naar regisserend opdrachtgeverschap
Inzicht in de maturiteitsontwikkeling naar regisserend opdrachtgeverschap
Marktwerking of samenwerking; wat levert het op?
Kennis van vormen van marktbenadering en gevolgen door de samenwerking bijv. Prestatie Inkoop (BVP) & Stroomversnelling
Een Plan van Aanpak voor uw doorontwikkeling naar regisserend opdrachtgeverschap

Er is één keten waarbinnen gemeenschappelijke kerndoelen worden nagestreefd. Iedereen werkt effectief en geeft direct of indirect een maximale bijdrage aan het huisvesten van de kwetsbare doelgroepen, het verbeteren van de woonkwaliteit en de leefomgeving en het verhogen van duurzaamheid.

Tijdens deze training krijgt u de basiskennis aangereikt om prestatiegericht in te kopen en leert u hoe u als ketenregisseur kunt aansturen op maximale waarde creatie voor uw doelgroepen van beleid.

Regisserend opdrachtgeverschap is een ontwikkelingsproces voor woningcorporaties. Tijdens deze tweedaagse training nemen wij u mee in die transitie. Vanuit een breed strategisch perspectief krijgt u inzicht in de mogelijkheden van uw eigen inkooporganisatie. Vanzelfsprekend leggen we daarbij de link naar uw eindklanten, de huurders. U zult ontdekken dat iedere woningcorporatie zijn eigen aandachtgebieden heeft, maar dat de problematiek op hoofdlijnen gelijk is. Daarom behandelen we kritische succesfactoren als marktbenadering en samenwerking, maar ook onderwerpen als personeel en interne klantrelaties. Na afloop kunt u een plan maken voor de verdere ontwikkeling van uw eigen inkooporganisatie.

 
 
Voor meer informatie en andere trainingen kijk op www.nevi.nl/woningcorporaties.

Praktische informatie

Deze training is geschikt voor bedrijfsvoering, directie en/of inkoopmanagers die bezig zijn met het strategische niveau, sterk betrokken zijn bij opdrachtgeverschap en beschikken over uitgebreide kennis van en ervaring met (>5jaar) professioneel inkopen/opdrachtgeverschap. Andere personen binnen het publieke domein belast met opdrachtgeverschap kunnen eventueel ook deelnemen. Ook voor hen geldt dat zij moeten beschikken over uitgebreide kennis van en ervaring met (>5jaar) professioneel inkopen/opdrachtgeverschap.

NEVI basic

€ 1.295,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 1.050,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)