Leergang Strategische Inkoop

De vertaling maken van de strategie van uw organisatie naar inkoopacties. Ontdek welke veranderstrategie passend is om uw toegevoegde waarde zichtbaar te maken.


Op dit moment is het niet mogelijk om dit product via de website te bestellen. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen met NEVI via 088 - 33 00 700 of info@nevi.nl.

Na deze training heeft u

Kennis van de strategisch toegevoegde waarde van inkoop
Geleerd van praktijkervaringen uit een diversiteit aan organisaties
Inzicht in waardecreatie door strategische samenwerking
Nieuw inkoopbeleid geformuleerd en een link gelegd naar business alignment
Een uitgebreid naslagwerk, sjablonen, tools en stappenplannen

De leergang 'Strategische inkoop´ biedt u de kennis en analyse-instrumenten die u nodig heeft om een vertaling te maken van de strategie van uw organisatie naar inkoopacties. U ontdekt welke veranderstrategie passend is om uw toegevoegde waarde zichtbaar te maken. Daarnaast krijgt u een diepgaand inzicht in de behoefte van uw interne klant – en in uw mogelijkheden om klantervaringen positief te beïnvloeden en de acceptatie en resultaten van uw plannen te vergroten. Tot 2 maanden na afloop van de training kunt u twee telefonische consulten van ieder een half uur krijgen voor vragen waar u in een later stadium tegenaan loopt.

Dit komt tijdens de training aan bod:

  • Kennen en analyseren van uw organisatiestrategie
  • Bedrijfsvoering in lijn brengen met uw inkoopstrategie
  • Persoonlijk leiderschap en ondernemerschap
  • Managen van uw inkooptalent
  • De best passende veranderstrategie
  • Aansluiten op klantbehoefte
  • Waardecreatie door strategisch leveranciersmanagement
  • Monitoren van plannen

Praktische informatie

De training is bedoeld voor inkopers, consultants, adviseurs of bijvoorbeeld projectleiders die willen doorstromen naar een leidinggevende functie en willen kennismaken met de strategische aspecten van het inkoopvak. Expert- NEVI 2, Leergang Tactische Inkoop, vergelijkbare vooropleiding of uitgebreide werkervaring op inkoopgebied zijn vereist om de lesstof te begrijpen. Door het intensieve en interactieve programma is het maximale aantal deelnemers 16.

NEVI neemt tot 2 weken voor aanvang van de leergang kamers in optie bij de lesaccommodatie. Als u wilt overnachten, kunt u zelf een kamer bij de accommodatie reserveren. Per overnachting betaalt u daarvoor ongeveer € 70 tot € 130. Voor u boekt, kunt u het NEVI tarief bij de accommodatie opvragen.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)