Basis

Ben je een startende inkoper of heb je nog geen inkoopopleiding? Bekijk hier ons aanbod voor operationeel / tactische inkopers!

Trainingen

Basisaspecten van inkoop

Wilt u beschikken over de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om een inkoopproces zelfstandig en professioneel te verzorgen? Volg dan deze training.

Basisaspecten van onderhandelen

Wilt u ook beter worden in onderhandelen? Dan is dit de basistraining voor u. U krijgt volop persoonlijke tips en adviezen, waardoor u snel vooruitgang boekt. 

NIEUW

Best Value & het juridisch kader

Het toepassen van BVP en daarbij de principes van het aanbestedingsrecht intact houden.

Best Value Procurement - B certificering (privaat)

De inkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Hierdoor kan uw inkooporganisatie met weinig energie de beste aanbieder identificeren. 

Best Value Procurement - B certificering (publiek)

De filosofie en methodiek van Best Value staan centraal in deze training, met speciale aandacht voor de wijze waarop de Best Value aanpak past binnen het (Europees) aanbestedingsrecht.

Best Value Procurement Refresher course

Bij Best Value innovaties verandert er veel in korte tijd. Verleng daarom uw B-certificaat en wordt opgenomen in het online register van Best Value Certificaathouders. 

Contractmanagement in 1 dag

Gaat u de eerste stappen zetten op het gebied van contractmanagement? En wilt u in korte tijd de ins en outs leren kennen? Dan biedt deze 1-daagse training uitkomst. 

Inkooprisicomanagement

Risicomanagement is binnen inkoop een sterk onderschat en verwaarloosd terrein. Het identificeren, analyseren en beheersen van inkooprisico’s is tegenwoordig van essentieel belang. 

MVI - publieke sector

Bewust en gericht maatschappelijk verantwoord (oftewel duurzaam) inkopen in de publieke sector.

Negotiation Tactics

The Negotiation Tactics program focuses on the development of negotiation skills and appreciating the tactics available.

Opstellen van Koopcontracten

Opstellen van complete en juridisch correcte contracten. 

Certificaat

Sturen op contractprestatie

Een belangrijk onderdeel van professioneel en regisserend opdrachtgeverschap is het effectief sturen op contractprestaties. Maar hoe doet u dat?

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen u graag.

 

U kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.