Exclusief CPD: Jobcrafting

Jobcrafting is een manier om zelf kleine aanpassingen te maken in je werk die een positieve invloed hebben op jouw energie en beleving van het werk. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun baan op deze manier vormgeven, meer bevlogen en creatiever zijn en daardoor beter presteren. We gaan in op de achtergronden, maar gaan vooral ook aan de slag om te kijken wat job crafting voor jou als inkoopprofessional kan betekenen!

Deelname is exclusief voor NEVI CPD-leden. Aan deelname door NEVI-leden zijn 100 euro aan kosten verbonden. Hiermee bent u dan tevens NEVI-CPD lid. Zo kunt u van exclusieve bijeenkomsten gericht op persoonlijke ontwikkeling profiteren. Meer weten over NEVI-CPD, klik hier.

Nieuwegein - 04 April 2017 16:00 - 20:00

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

Als inkoop professional heb je een uitdagend en soms stressvol bestaan. Leeft bij jou wel eens de wens om meer energie en bevlogenheid te halen uit jouw werk en meer open te staan voor jouw eigen creativiteit? Dan is job crafting iets voor jou! Job crafting is een manier om zelf kleine aanpassingen te maken in uw werk die een positieve invloed hebben op uw energie en beleving van het werk. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun baan op deze manier vormgeven, meer bevlogen en creatiever zijn en daardoor beter presteren. In deze sessie geven wij je een sneak preview van deze methode. We gaan in op de achtergronden, maar gaan vooral ook aan de slag om te kijken wat job crafting voor jou als inkoop professional kan betekenen!

Praktische informatie

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.

NEVI basic

€ 100,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.