Vergroot je impact - pers. groei voor de inkooppro

Persoonlijke groei voor de inkoopprofessional. Zet inkoop beter op de kaart binnen uw organisatie en ga aan de slag met persoonlijke ontwikkeldoelen!

Na deze training heeft u

Meer succes en plezier in het inkoopvak.
De vaardigheden om beter te communiceren met in- en externe partijen.
De vaardigheden om effectiever te onderhandelen en conflicten op te lossen.
Meer overtuigingskracht en impact doordat u meer initiatief, lef en zelfvertrouwen toont.

Wilt u inkoop meer op de kaart zetten in uw organisatie? Wilt u dat de richtlijnen voor inkoop meer worden nageleefd, en dat inkoop vroegtijdiger bij projecten wordt betrokken, en dat er afspraken met leveranciers worden gemaakt die werkelijk worden opgevolgd? Of wilt u anderen gemakkelijker meekrijgen en inspireren richting gezamenlijke projectdoelen. Neem dan deel aan dit programma en vergroot uw eigen impact! 

Het hebben van impact op uw omgeving vraagt om zelfvertrouwen, beïnvloedend vermogen en om mensenkennis. 

In dit programma gaat u aan de slag met vragen als: Hoe kan ik anderen beter ‘leren lezen’ en daar op de juiste manier op inspelen? Wat is de impact van de manier waarop ik communiceer en zou dat nog effectiever kunnen? U gaat naar huis met inzichten en handvatten die u helpen om uw impact op uw omgeving te vergroten. De trainer maakt gebruik van de beste methodieken en inzichten. Er wordt gebruik gemaakt van De Doorbraakmethode en andere bewezen methodieken en inzichten van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Organisatie- en familieopstellingen (Systemisch Werken), Rationeel-emotieve Therapie (RET) en Persoonlijkheidsstructuren. Ook wordt gebruik gemaakt van inzichten van onder meer: Stephen Covey, Anthony Robbins, David Allen en Ben Tiggelaar. Er wordt een beproefde, energieke aanpak gehanteerd die goed aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Programma

Blok 1 (twee dagen met op de eerste dag een avondprogramma)

Zelfinzicht vergroten

 • De impact van onze communicatie
 • Mijn WHY, persoonlijkheid, drijfveren, overtuigingen, ambities, kwaliteiten, ontwikkeldoelen en actieplan
 • Welke patronen wil ik doorbreken?
 • Het creëren van overtuigingen die me verder helpen
 • Anderen ‘leren lezen’ en daarop inspelen

Blok 2 (twee dagen met op de eerste dag een avondprogramma)

Beïnvloedend vermogen en impact vergroten

 • Het vergroten van zelfvertrouwen
 • Krachtig en inspirerend communiceren
 • Het vergroten van mijn beïnvloedend repertoire
 • Het meer benutten van mijn persoonlijke kracht en talenten
 • Tactvoller communiceren
 • Effectiever onderhandelen en conflicten oplossen
 • Effectiever duurzame relaties aangaan en samenwerken

Blok 3 (één dag)

Hoe het geleerde vasthouden en verder groeien?

 • Successen delen
 • Hoe houd ik het geleerde vast?
 • De puntjes op de i
 • Afronden

Twee weken voorafgaand aan het programma krijgt u per mail het verzoek om uw ontwikkeldoelen waaraan u wilt werken en de talenten die u meer wilt benutten aan te geven zodat we het programma goed kunnen afstemmen op uw wensen en behoeften.

Tussen de 3 blokken vindt er een intervisiebijeenkomst plaats. In de twee bijeenkomsten gaat u samen met de andere deelnemers doelgericht aan de slag met oefenen en het bespreken van ingebrachte praktijksituaties. 

Praktische informatie

Het programma is bedoeld voor professionals en experts die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van communicatie en effectief beïnvloeden en hun impact op hun omgeving willen vergroten.

Wilt u weten met welke ontwikkeldoelen u aan de slag kan in dit programma? Stuur dan een mail naar info@nevi.nl. Mogelijk kan meer inzicht hierin u ook helpen om akkoord te krijgen voor deelname aan dit programma. 

U kunt zich ook aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek/intake. In dit gesprek komt u tot concrete ontwikkeldoelen en krijgt u een beeld van hoe het programma gaat bijdragen aan het realiseren van uw doelen. Ook maakt u kennis met de trainer. Voor het plannen van een kennismakingsgesprek/intake kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center, via info@nevi.nl of (088) 33 00 700. 

 

Wij adviseren om gedurende de training te overnachten in het hotel van Zonheuvel in Doorn. U dient dan zelf bij de accommodatie een kamer te reserveren.
NEVI neemt tot 2 weken voor aanvang kamers in optie. De overnachtingskosten zijn voor eigen rekening en bedragen ongeveer € 70 tot € 130 per nacht. Informeer voor de NEVI-prijs bij Zonheuvel via (0343) 473500.

NEVI basic

€ 4.495,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 3.895,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)