Powercourse Best Value Sales

De verkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Maak kennis met Best Value en voeg direct waarde toe aan uw verkoopproces.

Na deze training heeft u

Een overzicht in vogelvlucht van de Best Value filosofie en methodiek gekregen
Concrete en direct toepasbare tips en suggesties gekregen om Best Value in de praktijk toe te passen
Geleerd van praktijkervaringen
Geoefend met een (eigen) casus

De Best Value aanpak draagt bij aan het realiseren van strategische doelen, het onderwerp van deze training. De basis voor de training zijn de vier fasen uit het boek Prestatieverkoop. Deze training helpt in het onderscheidend aanbieden bij klanten en het vergroten van de kans om de opdracht te winnen en succesvol uit te voeren. Kennis over Best Value is niet alleen van waarde bij Best Value projecten, maar ook in andere projecten.

Dit komt tijdens de training aan bod:

  • Wat is de Best Value aanpak?
  • Hoe kan u efficiënter verkopen en projecten managen?
  • Hoe kan u de klantbehoefte doorgronden?
  • Hoe kunnen leveranciers zich onderscheiden?

Klik hier voor meer informatie over Best Value Procurement en certificering.

Praktische informatie

De training is bedoeld voor personen die in een strategische verkoopfunctie of in sales werkzaam zijn. Het is mogelijk om deze training te volgen als u niet op strategisch niveau werkt, maar bij toepassing in de praktijk is het wel van belang dat het gedachtengoed van Best Value organisatiebreed en/of in projectvorm wordt opgezet. Breed draagvlak creëren, bijvoorbeeld vanuit een strategische verkoop functie, kan dan een belangrijke randvoorwaarde zijn om Best Value succesvol toe te passen.

De training worden gegeven door Wencke Heijblok of Wiebe Witteveen. Zij beschikken over de hoogste Best Value kwalificatie (A+). De gemiddelde waardering voor hun trainingen bedraagt 4,5 (uit 5). Daarmee zijn zij uitermate geschikt om de kennis over te dragen.

NEVI basic

€ 795,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 655,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700